Εκπαίδευση Στελεχών στο Παλιομήλεσι της Πάρνηθας

26 Νοέ

Το Σαββατοκύριακο 14 – 15 Νοεμβρίου, Πρότυπες Ενωμοτίες από τα Συστήματα της Αθήνας, το 1ο Α/Π με την ενωμοτία “Χελιδόνια“, το 2ο Π με την ενωμοτία “Πάνθηρες“, το 10ο Ν/Π με την ενωμοτία “Δελφίνια“, το 14ο Π με την ενωμοτία “Βατράχια” , το 15ο Π με την ενωμοτία “Φοίνικες” και το 26ο Π με την ενωμοτία “Λέοντες“, συνεργάστηκαν και πραγματοποίησαν την εκδρομή της Πρότυπης Ομάδας, στο Παλιομήλεσι της Πάρνηθας.

Σκοπός της εκδρομής ήταν αφενός η απόκτηση γνώσεων, τις οποίες τα στελέχη να μπορούν να μεταλαμπαδεύσουν στα υπόλοιπα μέλη της ενωμοτίας τους και αφετέρου η σωστή, δομημένη και λειτουργική ενωμοτιακή δράση, καθώς στην εκδρομή κάθε ενωμοτία παρουσίασε μία δική της ζώνη από διαφορετικό τομέα για ενωμοτία. Ακόμα, στην εκδρομή οι δύο ηγέτες της ενωμοτίας μπόρεσαν να καταλάβουν πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος των αρμοδιοτήτων για τις ενωμοτίες τους και πώς μπορούν να πάνε παρακάτω τα συνηθισμένα – και ίσως βαρετά – καθήκοντα της εκάστοτε αρμοδιότητας και να γίνουν ξεχωριστά και διασκεδαστικά.

Τα στελέχη της Πρότυπης Ομάδας αποφάσισαν για τα ατομικά τους εφόδια, για τα ενωμοτιακά τους υλικά και για το διαιτολόγιο τους, για το οποίο αγόρασαν υλικά, και μαγείρεψαν κατά τη διάρκεια της εκδρομής στις εστίες τους και στα μαγειρικά τους σκεύη.

Το κλίμα μεταξύ των συμμετεχόντων ήταν πολύ καλό και φυσικά η εκδρομή αποτέλεσε τη βάση για νέες φιλίες και φρέσκες ιδέες των ενωμοταρχών και υπενωμοταρχών που πήραν μέρος και που σύντομα θα περάσουν τα νέα τους “κεκτημένα” στις ενωμοτίες των Ομάδων τους.

Σλόγκαν της εκδρομής μας ήταν : “Φτάσε την ενωμοτία σου στην κορυφή!“. Ελπίζουμε να κάναμε το καλύτερο, ώστε με την πάροδο του χρόνου, το σλόγκαν να γίνει πράξη!