Ανάδειξη Αρχηγού Συστήματος του 56ου ΣΠΑ

19 Ιούν

Όπως γνωρίζετε, λόγω της άκαρπης διαδικασίας ανάδειξης Αρχηγού Συστήματος τον περασμένο Μάιο, η Περιφέρεια έχει αναλάβει την ηγεσία του 56ου Συστήματος, μέχρι ότου οι συνθήκες να επιτρέψουν την επιστροφή στην ομαλή λειτουργία του. Πιστεύω ότι κάτι τέτοιο έχει πλέον επιτευχθεί, και για τον λόγο αυτό η Περιφέρεια ενεργοποιεί τη διαδικασία ανάδειξης νέου Αρχηγού Συστήματος, στην οποία σας καλώ να συμμετέχετε ενεργά.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

 

Υποψηφιότητες

Υποψηφίους μπορούν να προτείνουν οι Βαθμοφόροι του Συστήματος με  Εντολή  Διοικήσεως και συνολική θητεία τουλάχιστον 12 μηνών.

Οι  υποψηφιότητες  πρέπει  να  έχουν  αποσταλεί  στην Περιφέρεια,  μέσω e-mail (peathinon@sep.org.gr), μέχρι τη  Κυριακή  25 Ιουνίου 2017, στις 20:00.

Οι  υποψηφιότητες πρέπει να έχουν συνημμένη την έγγραφη συγκατάθεση και επιθυμία του προτεινόμενου για την κατάθεση της υποψηφιότητας.

Σε περίπτωση κατά την οποία κάποια υποψηφιότητα δεν πληροί τις, από τον Κανονισμό Διοικήσεως προβλεπόμενες προϋποθέσεις, μέσα σε 10 ημέρες θα γνωστοποιηθεί στον υποψήφιο με αιτιολογημένο έγγραφο.

56ο 06-05-17

Tags: