Εκδρομή Εξερεύνησης Χρυσού Βέλους Κλάδου Προσκόπων

12 Απρ

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Κλάδου Προσκόπων της Περιφερειακής μας Εφορείας, το Σαββατοκύριακο 6 – 7 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί εκδρομή Εξερεύνησης Χρυσού Βέλους, στην Πάρνηθα.

Αρχηγός της δράσης θα είναι το ενήλικο στέλεχος της ΠΕ Αθηνών  Αλέξανδρος Βαφειάδης (gr_lynx@hotmail.com, 693.8640622). Η επιτροπή της Εξερεύνησης  αποτελείται από τον αρχηγό της δράσης και τους Α.Ο.Π. των Προσκόπων που πρόκειται να συμμετάσχουν ή κάποιον Υ.Ο.Π., σε περίπτωση αδυναμίας του Α.Ο.Π.

Η Εξερεύνηση Χρυσού Βέλους είναι µία από τις σημαντικότερες εμπειρίες του Προσκόπου, διότι συνδυάζει την ανάληψη ηγετικής υπευθυνότητας, το οργανωτικό πνεύμα, την ικανότητα προγραμματισμού, τη συνεργασία και την έμπρακτη και αποτελεσματική εφαρμογή των γνώσεων προσκοπικής τεχνικής στο ύπαιθρο.

Τα συνημμένα «Δήλωση Συμμετοχής» και «Φύλλο Προόδου» των Προσκόπων που έχουν τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις για να πάρουν μέρος στην Εξερεύνηση, πρέπει να αποσταλούν από τους Α.Ο.Π. συμπληρωμένα και υπογεγραμμένα, στα mail: peathinon@sep.org.gr και gr_lynx@hotmail.com), το  Φύλλο Προόδου μέχρι την Πέμπτη 20 Απριλίου και η Δήλωση Συμμετοχής μέχρι την Τρίτη 25 Απριλίου.

Την Πέμπτη 20 Απριλίου, στην εστία του 1ου Σ. Α/Π. Άρεως, και ώρα 21:00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση της επιτροπής εξερεύνησης.

Θα πραγματοποιηθεί προσυνάντηση των Προσκόπων  που πρόκειται να συμμετάσχουν στην εκδρομή εξερεύνηση Χρυσού Βέλους πριν την έναρξη της, ημέρα , ώρα και τόπος θα αποφασιστούν από την επιτροπή εξερεύνησης.

2017.12.04 Χρυσό Βέλος

Φύλλο Προόδου

Δήλωση συμμετοχής