Εκδρομή Εξερεύνηση Δάφνης στην Πάρνηθα (Ανακ. 21/16)

01 Οκτ

Αγαπητοί μου

 

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Κλάδου Ανιχνευτών της Π.Ε. Αθηνών, το Σαββατοκύριακο 12 – 13 Νοεμβρίου 2016, θα πραγματοποιηθεί Εκδρομή Εξερεύνηση Δάφνης (Ε.Ε.Δ.), στην Πάρνηθα.

 

Αρχηγός της δράσης θα είναι ο Εφ. Κλάδου Ανιχνευτών της Περιφέρειάς μας,  κ. Διονύσης Μπελεγρίνος (dbelegrinos@gmail.com, 697.3745978). Η Επιτροπή της Ε.Ε.Δ. αποτελείται από τον Αρχηγό της δράσης και τους Α.Κ.Α. των Ανιχνευτών που πρόκειται να συμμετάσχουν στην Ε.Ε.Δ. ή κάποιον Υ.Κ.Α., σε περίπτωση αδυναμίας του Α.Κ.Α.

 

Σκοπός της Ε.Ε.Δ. είναι, οι Ανιχνευτές να αποδείξουν ότι, τόσο ατομικά, όσο και σε συνεργασία μεταξύ τους, είναι σε θέση να χρησιμοποιούν αποτελεσματικά τις προσκοπικές γνώσεις και ικανότητες υπαίθρου, είναι οργανωμένοι, αυτάρκεις, παίρνουν πρωτοβουλίες και μπορούν να ανταπεξέλθουν με ασφάλεια στο διήμερο της εξερεύνησης.

 

Οι Ανιχνευτές και Ανιχνεύτριες που έχουν τις προβλεπόμενες από τον Κανονισμό προϋποθέσεις και επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Ε.Ε.Δ., πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικά, μέσω του Α.Κ.Α. τους, συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο το συνημμένο «Δήλωση Συμμετοχής στην Ε.Ε. Δάφνης της Π.Ε. Αθηνών», στα mail: peathinon@sep.org.gr και dbelegrinos@gmail.com, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου.

 

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί προσυνάντηση των Ανιχνευτών που πρόκειται να συμμετάσχουν στην Ε.Ε.Δ., στην εστία του 8ου Σ. Π. Ακροπόλεως Διονυσίου Αρεοπαγίτου 43

 

Συνημμένα:

161001_2116_exerevnisi_dafnis

ΕΕΔ Πάρνηθα – Δήλωση συμμετοχής