Εκδρομή – Εξερεύνηση Δάφνης

14 Οκτ

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Κλάδου Ανιχνευτών της Π.Ε. Αθηνών, το Σαββατοκύριακο 11 – 12 Νοεμβρίου 2017, θα πραγματοποιηθεί Εκδρομή – Εξερεύνηση Δάφνης (Ε.Ε.Δ.), στα Γεράνεια Όρη. Αρχηγός της δράσης θα είναι ο έφορος Κλάδου Ανιχνευτών της Π.Ε Αθηνών κ. Διονύσης Μπελεγρίνος (dbelegrinos@gmail.com, κιν. 697.3745978).

Η Επιτροπή της Εξερεύνησης αποτελείται:

  • Από τον έφορο Κλάδου Ανιχνευτών της Π.Ε.
  • Από τους Α.Κ.Α. των Ανιχνευτών που πρόκειται να συμμετάσχουν στην Ε.Ε.Δ. ή κάποιον Υ.Κ.Α., σε περίπτωση αδυναμίας του Α.Κ.Α.

Σκοπός της Ε.Ε.Δ. είναι, οι Ανιχνευτές να αποδείξουν ότι, τόσο ατομικά, όσο και σε συνεργασία μεταξύ τους, είναι σε θέση να χρησιμοποιούν αποτελεσματικά τις προσκοπικές γνώσεις και ικανότητες υπαίθρου, είναι οργανωμένοι, αυτάρκεις, παίρνουν πρωτοβουλίες και μπορούν να ανταπεξέλθουν με ασφάλεια στο διήμερο της εξερεύνησης.

Όσοι Ανιχνευτές ή  Ανιχνεύτριες έχουν τις προβλεπόμενες από τον Κανονισμό προϋποθέσεις και επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Ε.Ε.Δ., θα πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικά, μέσω του Α.Κ.Α., συμπληρωμένο, υπογεγραμμένο και σκαναρισμένο, το συνημμένο «Δήλωση Συμμετοχής στην Ε.Ε. Δάφνης της ΠΕ Αθηνών», στα mail: peathinon@sep.org.gr και dbelegrinos@gmail.com, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου.

Την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου, και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση της Επιτροπής Εξερεύνησης (συμμετέχοντες Α.Κ.Α. κ επιτελείο του Κλάδου της Π.Ε. Αθηνών ), για την προετοιμασία της Ε.Ε.Δ, στην εστία του 52ου Σ.Π. Παγκρατίου (Πτολεμαίων 1, στο Σ.Ε.Π, Παγκράτι).

Την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου, και ώρα 21:00 θα πραγματοποιηθεί προσυνάντηση των Ανιχνευτών και Ανιχνευτριών που πρόκειται να συμμετάσχουν στην Ε.Ε.Δ., στην εστία του 8ου Σ.Π. Ακροπόλεως (Διονυσίου Αρεοπαγίτου 43, Ακρόπολη).

Ανακοίνωσης 24-17 Εκδρομής – Εξερεύνησης Δάφνης