Εκδρομή Κλάδου Ανιχνευτών ΠΕ Αθηνών στον Κίσσαβο

02 Μαρ

Στο πλαίσιο του φετινού προγραμματισμού του Κλάδου Ανιχνευτών της Περιφέρειας μας, στις 17 – 18 Μαρτίου 2018 θα πραγματοποιηθεί η εκδρομή του Κλάδου  μας στον Κίσσαβο. Σκοπός της δράσης είναι να δοθεί η ευκαιρία στις κοινότητές μας, να βιώσουν και να μοιραστούν μέσα από τη μεγάλη ανιχνευτική παρέα της Αθήνας, έντονες προσκοπικές και δημιουργικές στιγμές. Με προορισμό την ορεινή ύπαιθρο του βουνού της Όσσας, οι κοινότητες θα ταξιδέψουν μαζί, θα γνωριστούν και θα συνεργαστούν μεταξύ τους. Μέσα από τα παιχνίδια της πρώτης μέρας, το απογευματινό forum, τη θεματική βραδιά «τηλεπαιχνίδι», αλλά και την πορεία προς την κορυφή του Κισσάβου την Κυριακή το πρωί, οι ανιχνευτές θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν, να ανταλλάξουν ιδέες, να αποκτήσουν νέες γνώσεις, και να περπατήσουν μια διαδρομή αυθεντικής ελληνικής φύσης.  Πολλές όμορφες εικόνες, με τραγούδι, γέλιο, συγκίνηση και περιπέτεια, θα είναι εκεί για να τις ζήσουμε όλοι μαζί.

Αρχηγός της εκδρομής θα είναι ο βαθμοφόρος Διονύσης Μπελεγρίνος «Ωρίων».

Θα κοινοποιηθεί προσεχώς φάκελος – φυλλάδιο εκδρομής, με αναλυτικές πληροφορίες.

Το κόστος συμμετοχής είναι 30,00 € κατ’ άτομο. Στο κόστος συμπεριλαμβάνονται τα κυρίως γεύματα (Σάββατο βράδυ, Κυριακή Μεσημέρι) καθώς και το πρωινό της Κυριακής.

Για τη συμμετοχή των ανιχνευτών στη δράση, απαιτείται η συμπλήρωση και υπογραφή από το γονέα / κηδεμόνα της συνημμένης Δήλωσης Συμμετοχής. Οι αρχηγοί των κοινοτήτων θα συγκεντρώσουν τις Δηλώσεις Συμμετοχής, τις οποίες θα παραδώσουν στον αρχηγό της εκδρομής κατά την αναχώρηση. Στο μεταξύ, μέχρι την Κυριακή 4 Μαρτίου, θα πρέπει κάθε κοινότητα να έχει επιβεβαιώσει τις ακριβείς συμμετοχές της με ένα email προς τον έφορο του κλάδου (dbelegrinos@gmail.com) και να έχει συλλέξει από κάθε ανιχνευτή μια προκαταβολή των 10 €.

Παρακαλώ τους αρχηγούς κοινοτήτων να μεριμνήσουν έγκαιρα για τα παραπάνω, καθώς επίσης και να είναι σε επικοινωνία με τον αρχηγό της εκδρομής για τον καλό συντονισμό της δράσης.

2018.03.02 Ανακοίνωση εκδρομής Κίσσαβος 2018. Κισσαβος 2018

2018.03.02 Κίσσαβος-2018-Δήλωση-Συμμετοχής

2018.03.02 Κίσσαβος-2018-Δήλωση-Συμμετοχής

Κισσαβος 2018