Εκδρομή κλάδου Λυκοπούλων της ΠΕ Αθηνών.

20 Απρ

 

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Κλάδου Λυκοπούλων της Περιφέρειας μας, το Σαββατοκύριακο 12 – 13 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η εκδρομή του Κλάδου Λυκοπούλων της Αθήνας στον κατασκηνωτικό χώρο του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, Αγία Μαρίνα Αττικής, θέση Κονάκια. Η δράση θα δώσει την ευκαιρία τόσο στα Λυκόπουλα αλλα και στα Ενήλικα Στελέχη των Αγελών μας, να ζήσουν όμορφες προσκοπικές στιγμές στο ύπαιθρο, αλλά και να δώσουμε μία δυναμική παρουσία, μία ανάσα πριν τις κατασκηνώσεις

Αρχηγός της εκδρομής θα είναι το Ενήλικο Στέλεχος του Σ.Ε.Π. κ. Κωνσταντίνα Ιωσηφάκη (Λιβελούλα, 6972213505, tinaki_iosi@hotmail.com).

Το κόστος συμμετοχής είναι  20,00€ κατ’ άτομο και συμπεριλαμβάνει τη μετακίνηση, τα υλικά προγράμματος, τα αναμνηστικά της δράσης, διαμονή  και μέρος της διατροφής. Παρόλα αυτά, γίνεται προσπάθεια εξασφάλισης χορηγιών για την κάλυψη ειδών τροφοδοσίας και για την υπόλοιπη τροφοδοσία. Παρακαλούνται οι Α.Σ. όπου χρειαστεί να συνδράμουν μέσω των Ε.Κ.Σ. για να διευκολύνουν οικονομικά τη συμμετοχή των παιδιών.

Για τη συμμετοχή των παιδιών στη δράση, απαιτούνται:

  • Η επιστροφή των δηλώσεων συμμετοχής του τμήματος από τους ΑΑΛ, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 30 Απριλίουστη γραμματεία της εκδρομής (Μυλώνη Αγγέλικα, amiloni@yahoo.gr )
  • Η συμπλήρωση και υπογραφή από το γονέα / κηδεμόνα της συνημμένης Δήλωσης Συμμετοχής Λυκόπουλου. Οι ΑΑΛ θα συγκεντρώσουν τις Δηλώσεις Συμμετοχής των Λυκοπούλων τους, τις οποίες και θα παραδώσουν στην Αρχηγό της εκδρομής κατά την αναχώρηση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

  • Οι ΑΑΛ θα ενημερωθούν έγκαιρα για λοιπές & απαραίτητες πληροφορίες της δράσης.

Παρακαλώ τους ΑΑΛ να μεριμνήσουν για τα παραπάνω, καθώς επίσης και να είναι σε επικοινωνία με την Αρχηγό της εκδρομής για τον καλό συντονισμό της δράσης.

2018.04.19 -9 AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΚΛΑΔΟΥ ΛΥΚΟΠΟΥΛΩΝ

Δηλωση Συμμετοχης Αγελης

Δηλωση Συμμετοχης Αγελης

ΕΝΤΥΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΛΥΚΟΠΟΥΛΩΝ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΛΥΚΟΠΟΥΛΩΝ

 

 

 

 

Tags: