Εκδρομή Κλάδου Προσκόπων στην Αγία Τριάδα Καλοσκοπής Φωκίδας

25 Μαρ

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Κλάδου Προσκόπων της Περιφέρειας μας, το Σαββατοκύριακο 28 – 29 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η εκδρομή του Κλάδου Προσκόπων της Αθήνας στη περιοχή Αγία Τριάδα Καλοσκοπής στη Φωκίδα. Η δράση θα αποτελέσει την ευκαιρία για τις Ενωμοτίες, τους Προσκόπους και τα Ενήλικα Στελέχη των Ομάδων μας να ζήσουν όμορφες προσκοπικές στιγμές στο ύπαιθρο, καθώς και για την παρέα των Ομάδων Προσκόπων της Αθήνας να δώσει δυναμικά το στίγμα της πριν τις κατασκηνώσεις.

 

Αρχηγός της εκδρομής θα είναι το Ενήλικο Στέλεχος του Σ.Ε.Π. κ. Ντορίνα Ηλιοπούλου (Γλαύκα, 697.7762161, dorina1991@gmail.com).

 

Το κόστος συμμετοχής είναι  20,00€ κατ’ άτομο και συμπεριλαμβάνει τη μετακίνηση, τα υλικά προγράμματος, τα αναμνηστικά της δράσης και το γεύμα της Κυριακής, ενώ δεν περιλαμβάνει τα υπόλοιπα γεύματα του διαιτολογίου. Παρόλα αυτά, γίνεται προσπάθεια εξασφάλισης χορηγιών για την κάλυψη ειδών τροφοδοσίας και για την υπόλοιπη τροφοδοσία. Παρακαλούνται οι Α.Σ. όπου χρειαστεί να συνδράμουν μέσω των Ε.Κ.Σ. για να διευκολύνουν οικονομικά τη συμμετοχή των παιδιών.

 

Για τη συμμετοχή των παιδιών στη δράση, απαιτούνται:

  • Η ηλεκτρονική καταχώρηση των συμμετοχών από τους Α.Ο.Π., το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 13 Απριλίου (πατήστε εδώ).
  • Η συμπλήρωση και υπογραφή από το γονέα / κηδεμόνα της συνημμένης Δήλωσης Συμμετοχής Προσκόπου. Οι Α.Ο.Π. θα συγκεντρώσουν τις Δηλώσεις Συμμετοχής των Προσκόπων τους, τις οποίες και θα παραδώσουν στην Αρχηγό της εκδρομής κατά την αναχώρηση.

Για την καλύτερη προετοιμασία:

  • Οι Α.Ο.Π. θα ενημερωθούν έγκαιρα για ώρες και τόπο αναχώρησης και επιστροφής, εφόδια, διαιτολόγιο και για λοιπές απαραίτητες πληροφορίες της δράσης.
  • Θα δοθεί Φάκελος Ενωμοτίας, στον οποίο θα αναφέρονται όσα οι Ενωμοτίες πρέπει να γνωρίζουν πριν την έναρξη της δράσης.

Παρακαλώ τους Α.Ο.Π. να μεριμνήσουν για τα παραπάνω, καθώς επίσης και να είναι σε επικοινωνία με την Αρχηγό της εκδρομής για τον καλό συντονισμό της δράσης.

 

Συνημμένα:

Αφίσα Δράσης

2018.03.25 Ανακοίνωση Εκδρομής Κλάδου Προσκόπων 2018

Δήλωση Συμμετοχής

Για τον Αρχηγό της Ομάδας

Πρόγραμμα Δράσης

 

Tags: