Εκδρομή Κλάδου Προσκόπων στο δάσος της Φολόης (Αν. 08/17)

21 Φεβ

 

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Κλάδου Προσκόπων της Περιφέρειάς μας, το Σαββατοκύριακο 18 – 19 Μαρτίου 2017 θα πραγματοποιηθεί εκδρομή του Κλάδου Προσκόπων της Αθήνας στο δάσος Φολόης, στην Ηλεία. Η δράση θα αποτελέσει την ευκαιρία για τις Ενωμοτίες, τους Προσκόπους και τους Βαθμοφόρους των Ομάδων μας να ζήσουν όμορφες προσκοπικές στιγμές στο ύπαιθρο και για την παρέα των Ομάδων της Αθήνας να δώσει δυναμικά το στίγμα της πριν τις κατασκηνώσεις.

 

Αρχηγός της εκδρομής θα είναι ο βαθμοφόρος Λεωνίδας Γιαννουλάτος (Καα).

 

Για την προετοιμασία των Ενωμοτιών επισυνάπτεται Φάκελος Ενωμοτίας, στον οποίο αναφέρονται τα ατομικά και ενωμοτιακά εφόδια, καθώς και το διαιτολόγιο της δράσης.

 

Το κόστος συμμετοχής είναι € 20,00 κατ’ άτομο. Στο κόστος δεν συμπεριλαμβάνεται η διατροφή, ωστόσο γίνεται προσπάθεια εξασφάλισης χορηγιών για την κάλυψη ειδών τροφοδοσίας. Παρακαλώ τους Α.Σ., μέσω των Ε.Κ.Σ., να συνδράμουν – αν χρειαστεί – για να διευκολύνουν τη συμμετοχή των παιδιών.

 

Για τη συμμετοχή των παιδιών στη δράση, απαιτείται η συμπλήρωση και υπογραφή από το γονέα / κηδεμόνα της συνημμένης Δήλωσης Συμμετοχής. Οι Α.Ο.Π. θα συγκεντρώσουν τις Δηλώσεις Συμμετοχής, τις οποίες θα παραδώσουν στον αρχηγό της εκδρομής κατά την αναχώρηση. Οι Δηλώσεις Συμμετοχής πρέπει επίσης μέχρι την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 να καταχωρηθούν και ηλεκτρονικά από τους Α.Ο.Π. στο link:

 

https://goo.gl/forms/TYnt9hCIC3r1PFCf2

 

Παρακαλώ τους Α.Ο.Π. να μεριμνήσουν για τα παραπάνω, καθώς επίσης να είναι σε επικοινωνία με τον αρχηγό της εκδρομής για τον καλό συντονισμό της δράσης.

 

Συνημμένα:

Ανακοίνωση 170221_0816

Φολόη-2017-Ενωμοτιακος-Φακελος.pdf

Φολόη-2017-Δήλωση-Συμμετοχής-Προσκόπου.docx

Σήμα Φολόης-2017-Φύσηξε-και-Βρόντηξε.jpg