Πρόσκοποι Ενεργοί Πολίτες του Κόσμου

23 Μαρ

Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων σε συνεργασία με την ΜΚΟ Fair Trade Hellas πραγματοποιούν το πρόγραμμα “Πρόσκοποι Ενεργοί Πολίτες του Κόσμου’’ το οποίο εστιάζει σε θέμα εκπαίδευσης για τον Κόσμο και ανάπτυξης.Στόχος του προγράμματος είναι η συνειδητοποίηση του αντίκτυπου των ενεργειών μας σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και η εκπάιδευση σε θέμα αειφορίας όπως είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα,το δίκαιο εμπόριο,η περιβαλλοντική εκπαίδευση,η διαπολιτισμικότητα κ.ά.

 

Σας προσκαλούμε στο σεμινάριο που διοργανώνει η Περιφέρεια της Αθήνας την Κυριακή 2/4 και ώρα 16:00-20:30 μ.μ στην αίθουσα Λευκαδίτη, Πτολεμαίων 1,Παγκράτι.

 

Θα συμμετέχουμε σε ένα βιωματικό σεμινάριο με δραστηρότητες τις οποίες μπορείτε να παίξετε και στα τμήματά σας αλλά και θα λάβετε υποστηρικτικό υλικό. Παρακαλώ,να συμπληρώστε την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την καλύτερη λειτουργία του σεμιναρίου.

 

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 31-3-17 στο mail amiloni@yahoo.gr .Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη του προγράμματος στο mail klygizou@sep.org.gr ή να επισκευτείτε την σελίδα του προγράμματος στο facebook Πρόσκοποι Ενεργοί Πολίτες του Κόσμου.

2017.22.03 Σεμινάριο ΠΕ Αθήνας

2017.22.03 Σεμινάριο ΠΕ Αθήνας

2017.22.3 ΠΕΠΚ_ανακοίνωση_ΠερΑθηνών