Σεμινάριο: SEO και χρήση του WordPress

07 Μάι

Η Περιφερειακή Εφορεία Αθηνών στα πλαίσια του κύκλου επιμόρφωσης και εκπαίδευσης των ενήλικων στελεχών της, ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιήσει σεμινάριο με θέμα:

 

SEO και χρήση του WordPress

 

Το σεμινάριο αφορά στην εισαγωγή περιεχόμενου και βελτίωση του SEO με τη χρήση του WordPress (Introduction to Content Management & SEO using WordPress)

Εισηγητής: Καστορίνης Γιάννης

Web Designer Web Creator, www.themoca.eu

 

Ο σχεδιασμός ενός αισθητικά όμορφου website και άρτιου τεχνικά δεν αρκεί για την προβολή του, αν δεν συνδυάζεται με κατάλληλο περιεχόμενο. Εμείς θα ασχοληθούμε με το πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε επιτυχώς το κατάλληλο περιεχόμενο, πώς να οργανώσουμε το σκελετό του site. Παραδείγματα θα πραγματοποιηθούν με τη χρήση του WordPres, ένα λογισμικό ανοικτού κώδικα που χρησιμοποιείτε ευρέως από τα συστήματα της Περιφέρειάς μας.

Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί την Παρασκευή 18/05/2018 και ώρες 20:00-22:00, στην εστία του 19ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Αθηνών (Απολλωνίου 16, Άνω Πετράλωνα, https://goo.gl/maps/6g96AnhDGBx). Την οργάνωση έχει η Εφορεία Εκπαίδευσης της ΠΕ Αθηνών.

Το σεμινάριο μπορούν να το παρακολουθήσουν όλα τα ενήλικα µέλη του ΣΕΠ.

 

Για την καλύτερη οργάνωση του σεμιναρίου, παρακαλούμε να κάνετε μία προ-δήλωση συμμετοχής, έως την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018 στην Έφορο Εκπαίδευσης της ΠΕ Αθηνών, Μυλώνη Αγγέλικα και στο email: amiloni@yahoo.gr

 

Παρακαλούνται οι Αρχηγοί Συστημάτων να ενθαρρύνουν τα µέλη τους, για τη συμμετοχή τους στο σεμινάριο.

2018.05.05 10 Σεμινάριο για την εισαγωγή περιεχομένου και βελτίωση του SEO