ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΟΥΜΠΙΑ

16 Δεκ

 

 

Υλικά:

  • 30 μαύρα κουμπιά
  • Φάκελοι οδηγιών
  • 1 γενικός χάρτης και 1 διαφανής χάρτης για κάθε Ενωμοτία.

 

Περιγραφή: Τα μαύρα κουμπιά είναι κρυμμένα σε διάφορες τοποθεσίες στο χώρο του παιχνιδιού, μόνα τους ή σε ζευγάρια ή σε τριάδες, ανάλογα με τη δυσκολία εντοπισμού τους. Στις Ενωμοτίες δίνονται οδηγίες:

 

«Η χώρα μας περνά εθνική κρίση και ταυτόχρονα υπάρχει μεγάλη έλλειψη του αγαθού «Μαύρα Κουμπιά». Τα μαύρα κουμπιά είναι χαρακτηριστικό της ανθρώπινης ιδιοφυΐας και φέρονται μόνο από αρχηγούς κρατών και επιστήμονες. Σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει μια σημαντική διεθνή διάσκεψη και κάποιος του αφαίρεσε όλα τα μαύρα κουμπιά του κουστουμιού του. Σε 1 ώρα, ο Πρόεδρος πρέπει να έχει 8 μαύρα κουμπιά έξω από την αίθουσα συσκέψεων, που είναι ένα προκαθοσριμένο σημείο στο χώρο. Για περίπτωση έκτακτης ανάγκης, οι Υπηρεσίες Ασφαλείας έχουν κρύψει μια ποσότητα μαύρων κουμπιών στην περιοχή. Σας δίνονται χάρτες και σχεδιαγράμματα, για να τα ανακαλύψετε. Καλή τύχη».

 

Μαζί με τις οδηγίες, δίνονται 2 χάρτες σε κάθε Ενωμοτία. Ο ένας είναι ένας γενικός χάρτης της περιοχής κι ο άλλος ένα σχεδιάγραμμα των τοποθεσιών που είναι κρυμμένα τα κουμπιά, αλλά σε διαφανές χαρτί, ώστε τοποθετώντας τον πάνω στον πρώτο, να φανερώνονται οι διαδρομές και οι διάφορες τοποθεσίες. Η τομή του διαφανούς χάρτη με τον γενικό φανερώνει πού είναι τα κουμπιά. Νικήτρια η Ενωμοτία που θα φέρει τα περισσότερα κουμπιά στον προκαθορισμένο χρόνο διάρκειας του παιχνιδιού ο οποίος είναι 30 λεπτά.

Μεγάλα