ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΛΑΔΟΥ ΛΥΚΟΠΟΥΛΩΝ

06 Απρ

Αγαπητοί μου,

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Κλάδου Λυκοπούλων της Περιφέρειας μας, το Σαββατοκύριακο 6 & 7 Μαΐου 2023 θα πραγματοποιηθεί Διήμερη Εκδρομή του Κλάδου, στο Κατασκηνωτικό Κέντρο του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, “Τα Κονάκια”, στην Αγ. Μαρίνα Νέας Μάκρης (https://goo.gl/maps/96RχvHuPtHdQsfs3U8)

Η δράση αυτή θα δώσει την ευκαιρία τόσο στα Λυκόπουλα όσο & στα Ενήλικα Στελέχη των Αγελών μας, να βρεθούν μαζί, να ζήσουν όμορφες Λυκοπουλικές στιγμές στην ύπαιθρο, αλλά & να προετοιμαστούν για την μεγαλύτερή δράση του τμήματος, την καλοκαιρινή κατασκήνωση.

Αρχηγός της εκδρομής θα είναι το Ενήλικο Στέλεχος του Σ.Ε.Π. κ. Τσουρούφλης Κυριάκος (τηλ. επικ. 6988071680 – email: ktsourouflis@yahoo.gr).

Το κόστος συμμετοχής διαμορφώνεται στα € 25,00 κατ’ άτομο για τα Λυκόπουλα & στα € 15,00 κατ’ άτομο για τα Ενήλικα Στελέχη. Το ποσό αυτό περιλαμβάνει το κόστος της μετακίνησης, της διαμονής, των υλικών προγράμματος, των αναμνηστικά της δράσης &  μέρος της διατροφής. Παρακαλούνται οι Α.Σ. όπου χρειαστεί, να συνδράμουν μέσω των Ε.Κ.Σ., για να διευκολύνουν οικονομικά τη συμμετοχή των ανήλικων & ενήλικων μελών των Συστημάτων τους.

Για τη συμμετοχή στη δράση, θα χρειαστεί:

Το αργότερο μέχρι την Κυριακή 23 Απριλίου 2023, να συμπληρωθεί από τους Α.Α.Λ  το Google-Form στο link που ακολουθεί,

(https://docs.google.com/forms/d/1VDq7HkVuk9epMx29viyXmFtV6rzoltUJ3PfePFBtwVE/viewform?edit_requested=true)

Οι Α.Α.Λ. μέχρι την Κυριακή 23 Απριλίου 2023, να καταχωρήσουν ηλεκτρονικά τις συμμετοχές της Αγέλης τους στο e-sep. Να ετοιμάσουν δηλαδή, το Δελτίο Εκδρομής του τμήματός τους, το οποίο & θα πρέπει να το συνδέσουν με το κεντρικό Δελτίο Εκδρομής της Π.Ε. Οι συμμετοχές σε αυτό το σημείο, είναι δεσμευτικές.

Οι Α.Α.Λ. να συγκεντρώσουν τις Δηλώσεις Συμμετοχής των Λυκοπούλων τους, τις οποίες & θα παραδώσουν στον Αρχηγό της εκδρομής, μαζί με το ποσό της συμμετοχής, την Παρασκευή 28 Απριλίου 2023  20:00-22:00 στην έδρα της Περιφέρειας (Πτολεμαίων 1, 4ος όροφος, Αθήνα)

Επισυνάπτονται η δήλωση συμμετοχής, το γράμμα-κάλεσμα για τα Λυκοπούλα & το ενημερωτικό για τους γονείς.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι ΑΑΛ θα ενημερωθούν λάβουν έγκαιρα τις λοιπές & απαραίτητες πληροφορίες της δράσης, σχετικά με τις ώρες & τον τόπο αναχώρησης & επιστροφής, εφόδια, διαιτολόγιο κτλ.

Παρακαλούνται οι Α. Σ. & οι Α.Α.Λ να μεριμνήσουν για τα παραπάνω & να φροντίσουν να τηρηθούν οι ημερομηνίες, προκειμένου να συντονιστεί καλύτερα η δράση.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Αρχηγό της εκδρομής.

«Καλό κυνήγι, Λυκόπουλα!!»