Εκδρομή Εξερεύνησης Χρυσού Βέλους

04 Σεπ

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Κλάδου Προσκόπων της Περιφερειακής μας Εφορείας, το Σαββατοκύριακο 28 – 29 Σεπτεμβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί Εξερεύνηση Χρυσού Βέλους, στην Πάρνηθα.

 

Αρχηγός της δράσης θα είναι το ενήλικο στέλεχος Αλέξανδρος Βαφειάδης gr_lynx@hotmail.com,  , 693.8640622). Η επιτροπή της Εξερεύνησης αποτελείται από τον αρχηγό της δράσης και τους Α.Ο.Π. των Προσκόπων που πρόκειται να συμμετάσχουν.

 

Η Εξερεύνηση Χρυσού Βέλους είναι µια από τις σημαντικότερες εμπειρίες του Προσκόπου, διότι συνδυάζει την ανάληψη ηγετικής υπευθυνότητας, το οργανωτικό πνεύμα, την ικανότητα προγραμματισμού, τη συνεργασία και την έμπρακτη και αποτελεσματική εφαρμογή των γνώσεων προσκοπικής τεχνικής στο ύπαιθρο.

 

Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00, στην εστία του 24ου Σ.Α/Π. Αθηνών (Γαστούνης 11, Κολωνός), θα πραγματοποιηθεί προσυνάντηση των Προσκόπων που πρόκειται να συμμετάσχουν στην εξερεύνηση του Χρυσού Βέλους.

 

Κατά την προσυνάντηση, οι Α.Ο.Π. θα παραδώσουν στον αρχηγό της δράσης τα συνημμένα, «Δήλωση Συμμετοχής» και «Φύλλο Προόδου» των Προσκόπων που θα πάρουν μέρος στην εξερεύνηση, συμπληρωμένα και υπογεγραμμένα.

 

Συνημμένα:

2019.09.04 17 Ανακοίνωση εκδρομής εξερεύνησης Χρυσού Βέλους ΠΕ Αθηνών

Δήλωση Συμμετοχής

Φύλλο Προόδου

Tags: