Εκδρομή – Εξερεύνηση Χρυσού Βέλους

29 Αυγ

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Κλάδου Προσκόπων της Περιφερειακής μας Εφορείας, το Σαββατοκύριακο 26 – 27 Σεπτεμβρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί Εξερεύνηση Χρυσού Βέλους, στον Μαραθώνα.  Αρχηγός της δράσης θα είναι το ενήλικο στέλεχος Αλέξανδρος Μιντζιφίρης (alex.mintzifiris@gmail.com, 698.7680009). Η επιτροπή της Εξερεύνησης  αποτελείται από τον αρχηγό της δράσης και τους Α.Ο.Π. των Προσκόπων που πρόκειται να συμμετάσχουν.


Η Εξερεύνηση Χρυσού Βέλους είναι µια από τις σημαντικότερες εμπειρίες του Προσκόπου, διότι συνδυάζει την ανάληψη ηγετικής υπευθυνότητας, το οργανωτικό πνεύμα, την ικανότητα προγραμματισμού, τη συνεργασία και την έμπρακτη και αποτελεσματική εφαρμογή των γνώσεων και ικανοτήτων προσκοπικής τεχνικής στο ύπαιθρο.


Σημειώνονται:


  • Μέχρι τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, οι Α.Ο.Π. θα αποστείλουν ηλεκτρονικά στον αρχηγό της δράσης το συνημμένο «Φύλλο Προόδου» των Προσκόπων που πρόκειται να συμμετάσχουν, συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο από Α.Ο.Π. και Α.Σ.
  • Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση της επιτροπής της Εξερεύνησης.
  • Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00, στην εστία του 37ου Σ.Π. Αθηνών (Λέανδρου 54 και Χατζηαποστόλου 6, Κολωνός), θα πραγματοποιηθεί προσυνάντηση των Προσκόπων  που πρόκειται να συμμετάσχουν. Κατά την προσυνάντηση, οι Α.Ο.Π. θα παραδώσουν στον αρχηγό της δράσης το συνημμένο «Δήλωση Συμμετοχής» των Προσκόπων τους, συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο από γονέα / κηδεμόνα.

Συνημμένα: