Εκδρομή Κλάδου Ανιχνευτών στην Ορεινή Ναυπακτία

05 Μαρ

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Κλάδου Ανιχνευτών της Περιφέρειας μας, το τριήμερο 23-24-25 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η εκδρομή του Κλάδου Ανιχνευτών της Αθήνας στην Ορεινή  Ναυπακτία. Η δράση θα αποτελέσει την ευκαιρία για τους Ανιχνευτές και τα Ενήλικα Στελέχη των Κοινοτήτων μας να ζήσουν όμορφες προσκοπικές στιγμές στη φύση, λίγο πριν μπουν στην τελική ευθεία των σχολικών τους εξετάσεων.

 

Αρχηγός της εκδρομής θα είναι το ενήλικο στέλεχος του Σ.Ε.Π. Τζιμέα Χριστίνα ( 699.7385525, libellouli@yahoo.gr).

 

Το κόστος συμμετοχής είναι € 12,00 κατ’ άτομο και συμπεριλαμβάνει τις μετακινήσεις, το πρόγραμμα & υλικά και € 28,00 για την δραστηριότητα κατάβασης ποταμού , ενώ δεν περιλαμβάνει τα γεύματα του διαιτολογίου. Γίνεται προσπάθεια εξασφάλισης χορηγιών για να καλυφθούν είδη της τροφοδοσίας. Παρακαλούνται οι Α.Σ. αν χρειαστεί να συνδράμουν μέσω των Ε.Κ.Σ. και να διευκολύνουν οικονομικά τη συμμετοχή των παιδιών.

 

Για τη συμμετοχή των παιδιών στη δράση, απαιτούνται:

 

  • Τη Τετάρτη 13 Μαρτίου θα καταβληθούν από τους Α.Κ.Α. στο διαχειριστή της δράσης τα χρήματα και δηλώσεις συμμετοχής των Ανιχνευτών και Βαθμοφόρων κάθε Κοινότητας.
  • Επισυνάπτονται Δηλώσεις συμμετοχής της δράσης & της δραστηριότητας κατάβασης ποταμού και ο Φάκελος Ανιχνευτή με όλες τις σχετικές πληροφορίες.

Παρακαλώ τους Α.Κ.Α. να μεριμνήσουν για τα παραπάνω και να είναι σε επικοινωνία με την Αρχηγό της εκδρομής για τον καλό συντονισμό της δράσης.

 

Σας περιμένουμε όλους!

 

Συνημμένα:

2019.03.04-07-Ανακοίνωση-τριήμερης-εκδρομής-κλάδου-Ανιχνευτών ΠΕ-Αθηνών

2019.03.03 Φάκελος Ανιχνευτών 1

2019.03.03 Δήλωση-Συμμετοχής Ανιχνευτών

Υπέυθυνη-Δήλωση-Rafting-House

Tags: