ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΛΑΔΟΥ ΑΝΙΧΝΕΥΤΩΝ

06 Μαρ

Αγαπητοί μου,

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Κλάδου Ανιχνευτών της Περιφέρειάς μας, το τριήμερο 23 – 24 – 25 Μαρτίου 2024 θα πραγματοποιηθεί ηεκδρομή του Κλάδου, στην περιοχή της Μαγνησίας & συγκεκριμένα στο Πήλιο & το Βόλο.

Σκοπός της δράσης είναι να δοθεί η ευκαιρία στις Κοινότητές μας, να βιώσουν & να μοιραστούν μέσα από τη μεγάλη Ανιχνευτική παρέα της Αθήνας, όμορφες & δημιουργικές προσκοπικές στιγμές στην πανέμορφη φύση του Πηλίου, τα παιχνίδια, την έρευνα, την προσφορά & τη βραδινή πυρά…

Με αφορμή την όμορφη Ύπαιθρο & την Πολιτιστική Κληρονομιά που κρύβει η Κεντρική Ελλάδα, οι Κοινότητές μας θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν & να γνωριστούν όλες μαζί, να ταξιδέψουν λίγο πιο μακριά απ’ ό,τι συνήθως, να ανταλλάξουν ιδέες, να ανακαλύψουν, καθώς & να συνθέσουν όμορφες εικόνες, με τραγούδι, γέλιο, συγκίνηση.

Το τελικό πρόγραμμα θα οριστικοποιηθεί από τις κοινότητες καθώς θα αναλάβουν μέρος του προγράμματος.  

Αρχηγός της εκδρομής θα είναι η Έφορος Κλάδου Ανιχνευτών της ΠΕ Αθηνών: κα Χριστίνα Τζιμέα

Η προετοιμασία των Κοινοτήτων θα γίνει με το φάκελο εκδρομής, ο οποίος θα περιέχει αναλυτικές πληροφορίες & λεπτομέρειες για τους Ανιχνευτές & τις Κοινότητες.

Το κόστος συμμετοχής ορίστηκε στα € 35,00 κατ’ άτομο. Στο κόστος αυτό, δεν περιλαμβάνεται η διατροφή.

Για τη συμμετοχή των Ανιχνευτών στη δράση, είναι απαραίτητη η συμπλήρωση & η υπογραφή από το γονέα/κηδεμόνα της συνημμένης Δήλωσης Συμμετοχής.

Οι αρχηγοί των Κοινοτήτων θα συγκεντρώσουν τις Δηλώσεις Συμμετοχής, τις οποίες θα παραδώσουν στον αρχηγό της εκδρομής κατά την αναχώρηση.

Στο μεταξύ, μέχρι την Τρίτη 12 Μαρτίου, θα πρέπει κάθε κοινότητα να έχει επιβεβαιώσει τις ακριβείς συμμετοχές της με ένα email προς την έφορο του κλάδου (explorers@ath.sep.org.gr) & να έχει συλλέξει από κάθε ανιχνευτή την προκαταβολή των € 10,00.

Παρακαλώ τους Αρχηγούς Κοινοτήτων να μεριμνήσουν έγκαιρα για τα παραπάνω, καθώς επίσης & να είναι σε επικοινωνία με την Αρχηγό της εκδρομής για τον καλό συντονισμό
της δράσης.

Καλή ανιχνευτική δουλειά!