Εκπαιδευτική συνάντηση «Ο Προγραμματισμός στην Αγέλη Λυκοπούλων»

24 Ιαν

Η ομάδα εργασίας του Κλάδου Λυκοπούλων της Περιφέρειάς μας στα πλαίσια της άτυπης εκπαίδευσης, διοργανώνει μία σειρά σεμιναρίων με θέμα: «Ο Προγραμματισμός στην Αγέλη Λυκοπούλων» για τα ενήλικα στελέχη των Αγελών μας. Στον συνημμένο πίνακα της ανακοίνωσης, θα δείτε τον τόπο & την ώρα που θα διεξαχθεί το κάθε σεμινάριο, καθώς και τις αγέλες που θα συμμετέχουν στο καθένα.

Σε αυτό το σεμινάριο, τα ενήλικα στελέχη που θα συμμετάσχουν θα έχουν τη δυνατότητα να δουν:

  • Την επιλογή των στόχων από τα Χαρακτηριστικά της Ηλικίας των Λυκοπούλων, τις Αρχές του Προσκοπισμού & τους 5 τομείς ενδιαφέροντος
  • Πως οι στόχοι μας μπορούν να καταμεριστούν στο Ετήσιο Πλάνο Προγραμματισμού της Αγέλης μας
  • Πως υλοποιείται το Μηνιαίο Θέμα στην Αγέλη μας με βάση τον ετήσιο προγραμματισμό

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου θα γίνει με Προσκοπικό μαντήλι. Οι συμμετοχές θα πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά με ονομαστική κατάσταση από τον κάθε ΑΑΛ στο e-mail:  amiloni@yahoo.gr  μέχρι και δύο (2) ημέρες πριν τη διεξαγωγή του κάθε σεμιναρίου.

Καλούνται να συμμετέχουν όλα τα ενήλικα στελέχη του Κλάδου Λυκοπούλων της Περιφέρειας. Η συμμετοχή όλων των ενήλικων στελεχών & ειδικά των ΑΑΛ είναι αναγκαία, καθώς ο σωστός Προγραμματισμός είναι το βασικό συστατικό για ένα ελκυστικό & πετυχημένο πρόγραμμα στο τμήμα μας.

Παρακαλούνται οι Αρχηγοί Συστημάτων να ενθαρρύνουν τα µέλη τους, για τη συμμετοχή τους.

2019.01.02 Εκπαιδευτική συνάντηση προγραμματισμού κλάδου Λυκοπούλων

Εκπ.Συντ κλ. Λυκοπούλων Προγρ.

Tags: ,