Η 1η Πρότυπη της Περιφέρειας Αθηνών

24 Οκτ
unnamed
Η 1η Πρότυπη της Περιφέρειας Αθηνών πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην Περδικόβρυση,στον Παρνασσό το διήμερο 18-19/10/2014…!!!
Για τα χαμογελαστά πρόσωπα που βλέπετε στην φωτογραφία ευθύνονται και θέλω να τους ευχαριστήσω οι:
Κατ’ αρχάς το επιτελείο Stelios Moustakis Γιάννης Φτούλης Christine NakaBilly Kex Nikolas Vassileiou Constantinos Greeknight Bovolis Χριστόδουλος Σκουρλέτος Vaggelis Zwhs και η Δώρα (που δεν έχει προφίλ για να την κάνω tag)…!!!
Υπήρξαν όμως και πολλοί άλλοι οι οποίοι με βοήθησαν με μεγάλη προθυμία αμέσως μόλις τους το ζήτησα(έστω και μια απάντηση σε συγκεκριμένη απορία, είτε με το να μου δώσουν κάποιο τηλέφωνο που δεν είχα, είτε με το να τρέχουν μόνοι τους ουσιαστικά για να με διευκολύνουν με τις μετακινήσεις , είτε να χρησιμοποιήσουν ο καθένας τις γνωριμίες που διέθετε ,είτε με το να ξενυχτήσουν μαζί μου στη λέσχη και να φτιάχνουν παιχνίδια,τροφοδοσία και υλικά, είτε παίζοντας το ρόλο του ψυχολόγου) Lina Kousi Makis KarousosBourletidis Antonis Dora Chatzidaki Vassia Mpirliraki Konstantinos Adamantidis και φυσικά την Maria Chatzidaki , τον Giwrgos Kontos και τηνΖωή Σκουρλέτου (σου χρωστάω μία πύλη)που κάνανε πράξη το “..όλοι για έναν…”!!!
Ακόμη την Kalli Dolcetti (που είχε όλη την καλή διάθεση)και την Μαρία,τη φίλη της Ζωής που ξενύχτησε μαζί μας.
Ευχαριστώ τον Δημήτρη Κεκκάτο( Έφορος Κλάδου Προσκόπων Π.Ε. Αθηνών) που έτρεξε όταν του ζητήθηκε και κυρίως που με <<άκουγε>>…
Επίσης, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Nikolas Vazaios για την προσφορά του υπερκατασκηνωτικού κέντρου και τον Λούκα για την προθυμία που έδειξε να μας βοηθήσει σε ο,τι του ζητήσαμε.
Ήταν η πρώτη φορά που τολμήθηκε κάτι τέτοιο και όπως είναι φυσιολογικό, υπήρξαν αρκετές διαφωνίες ανάμεσα σε τόσα άτομα που συνεργάζονται πρώτη φορά.
Το αποτέλεσμα όμως,όπως όλοι μπορείτε να δείτε ήταν το επιθυμητό…!!!
Και πάλι σας ευχαριστώ θερμά όλους…!!!