«Μια φορά και έναν καιρό… κάναν οι κακοί καλό!!» Μονοήμερη Εκδρομή Κλάδου Λυκοπούλων

09 Μαρ

Αγαπητοί μου,

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Κλάδου Λυκοπούλων της Περιφέρειας μας, την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 θα πραγματοποιηθεί μονοήμερη εκδρομή του Κλάδου Λυκοπούλων στο Μητροπολιτικό Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης-Πύργος Βασιλίσσης» στο Ίλιον. Η δράση αυτή, θα δώσει την ευκαιρία τόσο στα Λυκόπουλα, όσο & στα Ενήλικα Στελέχη των Αγελών μας, να βρεθούν μαζί & να ζήσουν όμορφες λυκοπουλικές στιγμές!!!!!

 Αρχηγός της εκδρομής θα είναι το Ενήλικο Στέλεχος του Σ.Ε.Π. κ. Τσουρούφλης Κυριάκος (τηλ. επικ. 6988071680, email:  ktsourouflis@yahoo.gr).

Το κόστος συμμετοχής ορίστηκε στα € 5,00 κατ’ άτομο, ποσό που καλύπτει τα υλικά προγράμματος, δημοσίων σχέσεων & αναμνηστικών. Η ώρα έναρξης της εκδρομής ορίζεται στις 09.00 π.μ & η λήξη της, στις 18.00 μ.μ. Η κατάθεση του τελικού ποσού συμμετοχής από κάθε Α.Α.Λ., θα πρέπει να γίνει την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023 & ώρα 19.00-21.00 στα γραφεία της ΠΕ Αθηνών (Κεντρική Διοίκηση ΣΕΠ, Πτολεμαίων 1, 4ος όροφος).

Για την συμμετοχή στην εκδρομή, συνίσταται όλοι οι συμμετέχοντες να έχουν πραγματοποιήσει self test 48. 

Επισυνάπτονται η αφίσα, το φυλλάδιο ενημέρωσης των γονέων, το οποίο θα πρέπει ο κάθε Α.Α.Λ να δώσει στους γονείς των Λυκοπούλων, καθώς & οδηγίες για την πραγματοποίηση της δράσης.

Παρακαλούνται οι Α. Σ. & οι Α.Α.Λ. να μεριμνήσουν για τα παραπάνω.

«Μια φορά και έναν καιρό… κάναν οι κακοί καλό!!»