Παιχνίδι Κλάδου Λυκοπούλων

07 Νοέ

Αγαπητοί μου,

Στα πλαίσια της επιβράβευσης των προσπαθειών για έντονο & συναρπαστικό προσκοπικό πρόγραμμα, η Περιφερειακή μας Εφορεία διοργανώνει το παιχνίδι:

“Η Lykopoly των Αθηναίων”

Δυνατότητα συμμετοχής έχουν όλες οι Αγέλες Λυκοπούλων της Αθήνας. Στόχος κάθε Αγέλης είναι να μαζέψει όσα περισσότερα Lyko dollars (lyko$) μπορεί. Οι Αγέλες κερδίζουν Lyko dollars (lyko$) εφόσον ολοκληρώσουν με επιτυχία τους Τίτλους Ιδιοκτησίας κάθε περιοχής, τους οποίους θα μπορούν να βλέπουν μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα: “Η Lykopoly των Αθηναίων”

Τα Lyko dollars (lyko$) αυξάνονται, όταν η Αγέλη ανεβάσει σχετικό post στο γκρουπ του Κλάδου με την μορφή του υποδείγματος:

Υπόδειγμα post στο γκρουπ

  • Η κάθε Αγέλη μπαίνει στο σύνδεσμο του παιχνιδιού & βρίσκει το αυτοκίνητό της.
  • Πατά επάνω σε όποια οδό θέλει & εμφανίζεται ο τίτλος ιδιοκτησίας, στον οποίο γράφει τι πρέπει να κάνει & πόσα Lyko dollars (lyko$) παίρνει.
  • Εάν πραγματοποιήσει τις απαιτήσεις των 2 από τους 3 τίτλους ιδιοκτησίας, τότε ανοίγει αυτόματα & ο τίτλος ιδιοκτησίας Chance.
  • Τους τίτλους ιδιοκτησίας μπορεί να τους πραγματοποιήσει οποιονδήποτε μήνα θέλει
  • Για να πάρει τους τίτλους ιδιοκτησίας πρέπει να ανεβάσει post στη σελίδα Facebook του Κλάδου με το σχετικό υπόδειγμα

Η διάρκεια του παιχνιδιού θα είναι από 01.11.2023 έως 31.05.2023. Όσες Αγέλες συμμετάσχουν θα λάβουν από ένα αναμνηστικό. Οι Αγέλες που θα καταφέρουν να συλλέξουν 400 και πάνω Lyko dollars (lyko$) θα λάβουν ως επιβράβευση ένα δώρο έκπληξη χρήσιμο για την Αγέλη τους.

Καλή επιτυχία σε όλες τις Αγέλες μας & καλή διασκέδαση!!!!!