Πραγματοποίηση δεύτερης Εκδρομής Εξερεύνησης Δάφνης (Αν.15/14)

03 Οκτ

Αγαπητοί μου

Λόγω του μεγάλου αριθμού συμμετοχών στην προγραμματισμένη Εκδρομή Εξερεύνηση Δάφνης (Ε.Ε.Δ.) στον Κιθαιρώνα, θα πραγματοποιηθεί και δεύτερη Ε.Ε.Δ. στην Πάρνηθα, στις ίδιες ακριβώς ημερομηνίες με την Ε.Ε.Δ. του Κιθαιρώνα, δηλαδή το Σαββατοκύριακο 18 – 19 Οκτωβρίου 2014,

 

Αρχηγός της δράσης θα είναι ο βαθμοφόρος Διονύσης Μπελεγρίνος (dbelegrinos@gmail.com, 697.3745978). Η επιτροπή της Ε.Ε.Δ. της Πάρνηθας αποτελείται από την Αρχηγό της δράσης και τους Α.Κ.Α. των Ανιχνευτών που θα συμμετάσχουν ή κάποιον Υ.Κ.Α., σε περίπτωση αδυναμίας του Α.Κ.Α.

 

Για τη συμμετοχή των Ανιχνευτών και Ανιχνευτριών στην Ε.Ε.Δ. της Πάρνηθας ισχύουν τα Φύλλα Προόδου, τα οποία απεστάλησαν ηλεκτρονικά από τους Α.Κ.Α. στα mail: peathinon@sep.org.gr και libellouli@yahoo.gr. Η κατανομή των Ανιχνευτών και Ανιχνευτριών στις Ε.Ε.Δ. του Κιθαιρώνα και της Πάρνηθας θα αποφασιστεί από τα αρχηγεία των δύο δράσεων.

 

Σκοπός της Ε.Ε.Δ. είναι, οι Ανιχνευτές να αποδείξουν ότι, τόσο ατομικά, όσο και σε συνεργασία μεταξύ τους, είναι σε θέση να χρησιμοποιούν αποτελεσματικά τις προσκοπικές γνώσεις και ικανότητες υπαίθρου, είναι οργανωμένοι, αυτάρκεις, παίρνουν πρωτοβουλίες και μπορούν να ανταπεξέλθουν με ασφάλεια στο διήμερο της εξερεύνησης.

 

Το Σάββατο 4 Οκτωβρίου, και ώρα 17:00 – 19:00 θα πραγματοποιηθεί προσυνάντηση των Ανιχνευτών που πρόκειται να συμμετάσχουν στις δύο Ε.Ε.Δ., στην εστία του 5ου Σ.Π. Κολωνού, Ιωαννίνων και Καπανέως, Λόφος Ιππείου Κολωνού (από Σταθμούς Μετρό: «Αττική» και «Σταθμός Λαρίσης»).

 

Καλή Ανιχνευτική δουλειά

Νίκος Χρονόπουλος

Περιφερειακός Έφορος Αθηνών

 

Επισυναπτόμενα Αρχεία

1. 2014 10 ΕΕΔ Πάρνηθας

2. 2014 10 ΕΕΔ Πάρνηθας – Δήλωση συμμετοχής