Σεμινάρια Κλάδου Προσκόπων

14 Νοέ

Στα πλαίσια του κύκλου επιμόρφωσης & εκπαίδευσης των ενήλικων στελεχών του Κλάδου Προσκόπων & ενίσχυσης του προσκοπικού προγράμματος, η Περιφέρειά μας θα πραγματοποιήσει τέσσερα (4) σεμινάρια-εκπαιδευτικές συναντήσεις με θέμα:

“The Fantastic 4 του Προγράμματος της Ομάδας Προσκόπων”

Οι τρεις πρώτες συναντήσεις, θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας ZOOM με εκτιμώμενη χρονική διάρκεια δύο (2) ώρες, ενώ η τέταρτη & τελευταία θα πραγματοποιηθεί με δια ζώσης παρουσία των ενδιαφερομένων, με εκτιμώμενη χρονική διάρκεια τέσσερεις (4) ώρες. Τις συναντήσεις μπορούν να τις παρακολουθήσουν, όλα τα ενήλικα στελέχη του ΣΕΠ.

 Το πρόγραμμα, αναλυτικά:

  • Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021 , ώρα 21:00 , Διαδικτυακά μέσω ZOOM, Θέμα: Έντυπα-Επικοινωνία-Προγραμματισμός
  • Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021 , ώρα 21:00 , Διαδικτυακά μέσω ZOOM, Θέμα: Δομή δράσης-Άμιλλα
  • Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021 , ώρα 21:00 , Διαδικτυακά μέσω ZOOM, Θέμα: Στόχοι-Πρόγραμμα
  • Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 , ώρα 15:30 , Δια ζώσης Π.Κ. ΠΥΒΑ, Θέμα: Παιχνιδοποιείο

Υπεύθυνος για την οργάνωση & διεξαγωγή των σεμιναρίων, είναι ο Κλάδος Προσκόπων της Π.Ε. Αθηνών &  η ομάδα εργασίας του.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στα διαδικτυακά σεμινάρια, θα πρέπει να αποστείλετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας (ονοματεπώνυμο, σύστημα, email, αριθμό τηλεφώνου) στο email peathinon@sep.org.gr  ως την προηγούμενη ημέρα από τη διεξαγωγή αυτού. Ειδικά για το παιχνιδοποιείο, οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να σταλούν ως τις 30/11.

Παρακαλούνται οι Αρχηγοί Συστημάτων να ενθαρρύνουν τα µέλη τους, για τη συμμετοχή τους.

Tags: ,