Σεμινάριο για την Διαδικτυακή Εφαρμογή «Ενιαία Οικονομική Διαχείριση Σ.Ε.Π.» (e – finance)

09 Απρ

Αγαπητοί μου,

Διαπιστώνοντας το τελευταίο διάστημα την ανάγκη για εκπαίδευση & επιμόρφωση σχετικά με τις καταχωρίσεις & τον έλεγχο του ταμείου στο e-finance & με αφορμή την παράταση για το κλείσιμο του οικονομικού έτους 2023 έως 29 Μαΐου 2024, η  Π.Ε. Αθηνών διοργανώνει:

Σεμινάριο για την Διαδικτυακή Εφαρμογή «Ενιαία Οικονομική Διαχείριση Σ.Ε.Π.»

( e – finance)

Διεξαγωγή: Αδαμαντίδου Δήμητρα – Καραχάλιος Χρήστος -Κουμουρτζόγλου Μανώλης

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 & ώρες 18:30-20:30, στο Κτίριο της Κεντρικής Διοίκησης του ΣΕΠ, Πτολεμαίων 1, Παγκράτι, στην αίθουσα Αθ. Λευκαδίτη (1ος όροφος).

Καλούνται να το παρακολουθήσουν όλοι οι Α.Σ., οι Υ.Σ & οι Ταμίες των Ε.Κ.Σ. Στην περίπτωση που δε δύναται να παραβρεθεί κάποιος ταμίας, καλό θα ήταν να τον αντικαταστήσει, ένα άλλο μέλος της ΕΚΣ. Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν & τα άλλα μέλη των Ε.Κ.Σ., εφόσον το επιθυμούν.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους, έναν φορητό υπολογιστή & τους κωδικούς πρόσβασης στο e-Finance των Συστημάτων τους. 

Οι δηλώσεις συμμετοχής  όσων επιθυμούν να συμμετάσχουν, θα πρέπει να σταλούν με μέριμνα του κάθε Α.Σ. στο email: peathinon@sep.org.gr  έως την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024. 

Παρακαλούνται οι Αρχηγοί Συστημάτων να ενθαρρύνουν τα µέλη των Ε.Κ.Σ., για τη συμμετοχή τους στο σεμινάριο.