Σεμινάριο Προετοιμασίας Φακέλου Κατασκήνωσης Αγέλης Λυκοπούλων

28 Απρ

Η Περιφερειακή Εφορεία Αθηνών στα πλαίσια του κύκλου επιμόρφωσης και εκπαίδευσης των ενήλικων στελεχών της του κλάδου Λυκοπούλων ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιήσει σεμινάριο με θέμα “Προετοιμασία Φακέλου Κατασκήνωσης Αγέλης Λυκοπoύλων” . Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί με την ίδια δομή και τα ίδια θέματα σε δύο ημερομηνίες ώστε τα μέλη μας να έχουν δυνατότητα επιλογής ανάλογα με τον ελεύθερο χρόνο τους. Η πρώτη ημερομηνία είναι την Κυριακή 4 Μαΐου 2014, 18:00-20:00 στην εστία του 26ου Συστήματος Αμπελοκήπων (Πανόρμου 91). Η δεύτερη ημερομηνία είναι την Τετάρτη 7 Μαΐου 2014, 19:00 – 21:00 στην εστία του 8ου Συστήματος Ακρόπολης (Διονυσίου Αρεοπαγίτου 43) .

 

Το σεμινάριο μπορούν να το παρακολουθήσουν όλα τα ενήλικα μέλη του ΣΕΠ.

 

Την οργάνωση και διεξαγωγή την έχει η κ.Δήμητρα Αδαμαντίδου Έφορος Κλάδου Λυκοπούλων της ΠΕ Αθηνών(697 30 21 551) και η ομάδα εργασίας του κλάδου.

 

Η δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να αποσταλεί μέχρι την Τετάρτη 30 Απριλίου 2014 στην Περιφερειακή Εφορεία Αθηνών στο email : peathinon@sep.org.gr

 

Παρακαλούνται οι Τοπικοί Έφοροι καθώς και οι Αρχηγοί Συστημάτων να ενημερώσουν τα μέλη των κλιμακίων τους για την διεξαγωγή του σεμιναρίου .

 

Με Προσκοπικούς Χαιρετισμούς

 

Νίκος Χρονόπουλος