Σύγκληση Συνεδρίου Βαθμοφόρων Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Αθηνών

03 Δεκ

Σε εφαρμογή των διατάξεων του Οργανισμού Σ.Ε.Π. (Π.Δ. 71/16.4.2014 – Φ.Ε.Κ. 115Α/12.5.2014) και των εγκυκλίων 24/24.10.2016 & 25/24.10.2016 η Περιφέρειά μας συγκαλεί το ετήσιο Συνεδρίου των ενήλικων στελεχών  της.

 

Το συνέδριο , θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016, στην Εστία του 17ου ΣΠΑ (Βάκχου 5, Ακρόπολη), από τις 19.00 έως τις 23.00.

Την ευθύνη  οργάνωσης του συνεδρίου έχει η Οργανωτική Επιτροπή η οποία αποτελείται από τους :

  • Τάτση Κωνσταντίνο
  • Χάγερ Καρολίνα
  • Νικόλη  Αλέξενδρο

Το πρόγραμμα  του συνεδρίου είναι:

  • 19:00 Έναρξη συνεδρίου – Ανάδειξη προεδρείου
  • 19:10 Διαδικασία ανάδειξης βαθμοφόρων για μέλη της Γενικής Συνέλευσης
  • 23:00  Λήξη συνεδρίου

 

Κατά την έναρξη της διαδικασίας ανάδειξης εκλέγεται δια ανατάσεως της χειρός από τους παρόντες Βαθμοφόρους τριμελές Προεδρείο, το οποίο έχει την παράλληλη ιδιότητα της Εφορευτικής Επιτροπής.

Σύμφωνα με τον Οργανισμό του Σ.Ε.Π. (άρθρο 8 παρ. 1Γα/αδ), δικαίωμα συμμετοχής στο Συνέδριο – Διαδικασία Ανάδειξης έχουν οι Βαθμοφόροι της Περιφερειακής Εφορείας που είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα του Σ.Ε.Π.

Προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία, πέντε (5) πλήρεις ημέρες πριν την πραγματοποίηση του Συνεδρίου η Περιφερειακή Εφορεία μας θα καταρτίσει πίνακα Βαθμοφόρων, ο οποίος θα επικυρωθεί από την Εφορεία Διοίκησης της Γενικής Εφορείας, με τους έχοντες σύμφωνα με τα παραπάνω δικαίωμα συμμετοχής στο Συνέδριο – Διαδικασία Ανάδειξης.

Στο ανωτέρω χρονικό διάστημα των πέντε (5) ημερών που μεσολαβεί από την κατάρτιση του πίνακα έως την πραγματοποίηση του Συνεδρίου, δεν θα εκδοθούν νέες Εντολές Διοίκησης.

Ακόμη, οι Βαθμοφόροι έως την ημέρα της Διαδικασίας Ανάδειξης, πρέπει:

  • Να έχουν απογραφεί για την τρέχουσα προσκοπική περίοδο 2016 -2017, να έχουν δηλαδή εκπληρώσει κάθε υποχρέωση καταβολής συνδρομής μέλους προς το Σ.Ε.Π.,
  • Να έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το Σ.Ε.Π. εκ συνδρομών ως μέλη προηγουμένων Γενικών Συνελεύσεων και
  • Να μην έχουν οποιαδήποτε άλλη οικονομική οφειλή προς το Σ.Ε.Π.

Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν για την ανάδειξή τους ως Βαθμοφόρων – Εκπροσώπων της Περιφερειακής Εφορείας μας, οι Βαθμοφόροι οι οποίοι κατά την ημέρα υποβολής της υποψηφιότητας πληρούν τα προσόντα της παραπάνω παραγράφου και έχουν επιπλέον:

  • Διετή τουλάχιστον θητεία Βαθμοφόρου και
  • Πτυχίο Σχολής Βασικής Εκπαίδευσης.

 

Παρακαλούνται οι ΑΣ να ενημερώσουν τα ενήλικα στελέχη  των Συστημάτων τους για τα παραπάνω, καθώς επίσης και να φροντίσουν για την διαμόρφωση των προγραμμάτων  των δράσεων των Συστημάτων τους, έτσι ώστε να μην λείψει κανένας μας.

 

Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς

Σταύρος Δημητρόπουλος

Περιφερειακός Έφορος Αθηνών

 

Συνημμένα:

2016 12 Ανακοίνωση συνεδρίου ΠΕ Αθηνών

Υποδειγμα-Υποψηφιότητας-για-μέλος-της-ΓΣ-ΣΕΠ

 

 

Οδηγίες για την υποβολή υποψηφιότητας

Οι υποψηφιότητες θα κατατίθενται μέχρι την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00, με αποστολή συμπληρωμένου του συνημμένου “Υπόδειγμα υποψηφιότητας για μέλος της ΓΣ του ΣΕΠ” στο email της ΠΕ Αθηνών peathinon@sep.org.gr