Ανιχνευτικό Εργαστήριο “Εισαγωγή στον προγραμματισμό εφαρμογών για Android”

31 Δεκ

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Κλάδου Ανιχνευτών της Περιφερειακής μας Εφορείας, το Σάββατο 16 Ιανουαρίου και ώρες 16:00 – 19:00, το Σάββατο 23 Ιανουαρίου και ώρες 16:00 – 19:00 και την Κυριακή 24 Ιανουαρίου και ώρες 16:00 – 19:00 θα πραγματοποιηθεί Ανιχνευτικό Εργαστήριο, με θέμα: “Εισαγωγή στον προγραμματισμό εφαρμογών για Android“. Το Εργαστήριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά.


Το Εργαστήριο μπορούν να παρακολουθήσουν μέχρι 10 Ανιχνευτές / Ανιχνεύτριες. Όσοι  θα συμμετέχουν πρέπει να είναι αρκετά εξοικειωμένοι με την χρήση υπολογιστή και προαιρετικά να έχουν επαφή με ανάπτυξη εφαρμογών είτε σε ψευδογλώσσα είτε σε κάποια άλλη γλώσσα προγραμματισμού.


Απαιτούμενος εξοπλισμός

– 1 laptop (ελάχιστα χαρακτηριστικά 4GB RAM, windows 10, 10 GB αποθηκευτικός χώρος)

– 1 κινητό με λειτουργικό Android 

– 1 καλώδιο σύνδεσης του κινητού με το laptop


Στη διεξαγωγή του Εργαστηρίου, σαν Ειδικοί Συνεργάτες θα μας βοηθήσουν τα ενήλικα στελέχη του  Σ.Ε.Π. κκ.  Πασχάλης Λίολιος και Παναγιώτης Παρθένης.


Οι δηλώσεις συμμετοχής των Ανιχνευτών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Ανιχνευτικό Εργαστήριο, πρέπει να σταλούν συγκεντρωτικά ανά Κοινότητα από τους Α.Κ.Α. στο mail : ioanna_tzo@yahoo.gr  (Ιωάννα Τζόβολου)  το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου.