Διήμερο Κλάδου Λυκοπούλων

24 Απρ

Αγαπητοί μου,

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Κλάδου Λυκοπούλων της Περιφέρειας μας, το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Μαΐου 2024 θα πραγματοποιηθεί Διήμερη Εκδρομή του Κλάδου, στο Προσκοπικό Κατασκηνωτικό Κέντρο Αγ. Ανδρέας, στη Νέα Μάκρη Αττικής (https://maps.app.goo.gl/TR2Td7AhJTcyyiow6 )

Η δράση αυτή θα δώσει την ευκαιρία τόσο στα Λυκόπουλα όσο & στα Ενήλικα Στελέχη των Αγελών μας, να βρεθούν μαζί, να ζήσουν όμορφες Λυκοπουλικές στιγμές στην ύπαιθρο, αλλά & να προετοιμαστούν για την μεγαλύτερή δράση του τμήματος, την καλοκαιρινή κατασκήνωση.

Αρχηγός της εκδρομής θα είναι το Ενήλικο Στέλεχος του Σ.Ε.Π. & Έφορος Κλάδου Λυκοπούλων της ΠΕ, κο. Τσουρούφλης Κυριάκος (τηλ.: 6988071680,ktsourouflis@yahoo.gr).

Το κόστος συμμετοχής διαμορφώνεται στα € 25,00 κατ’ άτομο για τα Λυκόπουλα & στα € 20,00 κατ’ άτομο για τα Ενήλικα Στελέχη. Το ποσό αυτό περιλαμβάνει το κόστος της μετακίνησης, της διαμονής, των υλικών προγράμματος, των αναμνηστικών της δράσης & μέρος της διατροφής.

Παρακαλούνται οι Α.Σ. όπου χρειαστεί, να συνδράμουν μέσω των Ε.Κ.Σ., για να διευκολύνουν οικονομικά τη συμμετοχή των ανήλικων & ενήλικων μελών των Συστημάτων τους.

Οι Α.Α.Λ. καλούνται να συγκεντρώσουν τις Δηλώσεις Συμμετοχής των Λυκοπούλων  & των ενήλικων στελεχών μαζί με το ποσό συμμετοχής, & να τα παραδώσουν στον Αρχηγό της εκδρομής, την Τετάρτη 1 Μαΐου 2024, κατά τις ώρες 20:00-22:00 στην έδρα της Περιφέρειας (Κτίριο ΣΕΠ, Πτολεμαίων 1, 7ος όροφος). 

Επισυνάπτονται: η δήλωση συμμετοχής, το μήνυμα για τα Λυκοπούλα & το ενημερωτικό για τους γονείς.

Οι ΑΑΛ θα λάβουν έγκαιρα τις λοιπές & απαραίτητες πληροφορίες της δράσης.

Παρακαλούνται οι Α. Σ. & οι Α.Α.Λ να μεριμνήσουν για τα παραπάνω & να βοηθήσουν να τηρηθούν οι ημερομηνίες, προκειμένου να συντονιστεί καλύτερα η δράση.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Αρχηγό της εκδρομής.

«Καλό κυνήγι, Λυκόπουλα!!»