Εκδρομή κλάδου Λυκοπούλων της ΠΕ Αθηνών στην Περδικόβρυση Παρνασσού το ΣΚ 11-12 Μαΐου.

04 Απρ

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Κλάδου Λυκοπούλων της Περιφέρειας μας, το Σαββατοκύριακο 11-12 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί διήμερη εκδρομή του Κλάδου Λυκοπούλων της Αθήνας στον κατασκηνωτικό χώρο του Σώματος Ελληνικού Προσκόπων, στην Περδικόβρυση Παρνασσού. Η δράση θα δώσει την ευκαιρία τόσο στα Λυκόπουλα αλλά και στα Ενήλικα Στελέχη των Αγελών μας, να ζήσουν όμορφες λυκοπουλικές στιγμές στην ύπαιθρο, αλλά και να δώσουμε μία δυναμική παρουσία, μία ανάσα πριν τις κατασκηνώσεις.

 

Αρχηγός της εκδρομής θα είναι το Ενήλικο Στέλεχος του Σ.Ε.Π. κ. Αγγέλικα Μυλώνη (τηλ. επικ. 6972 088201, amiloni@yahoo.gr).

 

Το κόστος συμμετοχής είναι  € 22,00 κατ’ άτομο και συμπεριλαμβάνει τη μετακίνηση, τη διαμονή, τα υλικά προγράμματος, τα αναμνηστικά της δράσης και μέρος της διατροφής. Παρόλα αυτά, γίνεται προσπάθεια εξασφάλισης χορηγιών για την κάλυψη ειδών τροφοδοσίας και για την υπόλοιπη τροφοδοσία. Παρακαλούνται οι Α.Σ. όπου χρειαστεί να συνδράμουν μέσω των Ε.Κ.Σ. για να διευκολύνουν οικονομικά τη συμμετοχή των παιδιών.

 

Για τη συμμετοχή των παιδιών στη δράση, απαιτούνται:

  • Η δήλωση των συμμετοχών Λυκοπούλων & Ενήλικων Στελεχών κάθε Αγέλης από τους ΑΑΛ το αργότερο μέχρι τη Μ. Τετάρτη 24 Απριλίου 2019 (η δήλωση θα είναι διαθέσιμη στη σελίδα του Κλάδου)
  • Η συμπλήρωση και υπογραφή από το γονέα/κηδεμόνα της Δήλωσης Συμμετοχής Λυκόπουλου. Οι ΑΑΛ θα συγκεντρώσουν τις Δηλώσεις Συμμετοχής των Λυκοπούλων τους, τις οποίες θα παραδώσουν στην Αρχηγό της εκδρομής κατά την αναχώρηση.
  • Η καταβολή από τους ΑΑΛ των χρημάτων για τις συμμετοχές Λυκοπούλων και Ενήλικων Στελεχών κάθε Αγέλης στους διαχειριστές της δράσης:  Κυριάκο Τσουρούφλη & Αχιλλέα Παχατουρίδη μέχρι την Πέμπτη 2 Μαΐου 2019 (θα ενημερωθείτε για το τόπο & τις ώρες).

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι ΑΑΛ θα ενημερωθούν έγκαιρα για λοιπές & απαραίτητες πληροφορίες της δράσης. Παρακαλώ τους ΑΑΛ να μεριμνήσουν για τα παραπάνω, καθώς επίσης και να είναι σε επικοινωνία με την Αρχηγό της εκδρομής για τον καλό συντονισμό της δράσης.

 

Συνημμένα:

Ανακοίνωση Εκδρομής Κλάδου Λυκοπούλων της ΠΕ Αθηνών

Ενημερωτικό Λυκοπούλων

Δήλωση Συμμετοχής Λυκοπούλου

Tags: