Αναβολή Εκδρομής Κλάδου Προσκόπων στην Λίμνη Δόξα Κορινθίας για το ΣΚ 11-12 Μαΐου

28 Μαρ

 

Σε εφαρμογή του Κανονισμού Ασφάλειας Δράσεων του ΣΕΠ και με γνώμονα ότι,  όλες οι μετεωρολογικές προγνώσεις του Σαββατοκύριακου 30-31 Μαρτίου  προβλέπουν ακραία καιρικά φαινόμενα  στον τόπο πραγματοποίησης της δράσης, η διήμερη εκδρομή του Κλάδου Προσκόπων της Αθήνας στη λίμνη Δόξας Φενεού Κορινθίας αναβάλλεται για λόγους ασφάλειας των μελών μας.

 

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 11 – 12 Μαΐου, με τον ίδιο αρχηγό ο οποίος θα είναι το Ενήλικο Στέλεχος του ΣΕΠ Κωνσταντίνος Αδαμαντίδης, στον ίδιο τόπο και με το ίδιο πρόγραμμα, σύμφωνα με τον Φάκελο Αρχηγού και τον Φάκελο Ενωμοτίας που έχουν δοθεί για την εκδρομή που θα γινόταν αυτό το Σαββατοκύριακο.

 

Το κόστος συμμετοχής παραμένει στα  21,00 € κατ’ άτομο και συμπεριλαμβάνει τις μετακινήσεις, το πρόγραμμα, υλικά και αναμνηστικά, το γεύμα της Κυριακής και άλλα είδη της τροφοδοσίας. Από το ποσό που είχαν καταβάλλει τα μέλη μας για τη συμμετοχή τους στη δράση για αυτό το Σαββατοκύριακο, ένα ποσό 4.00 €, που αναλογεί σε έξοδα που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, θα κρατηθεί και θα αποτελεί προκαταβολή για τη συμμετοχή τους στη δράση στις νέες ημερομηνίες. Το υπόλοιπο θα επιστραφεί, εφόσον ζητηθεί από το διαχειριστή της δράσης Νίκο Χρονόπουλο. Παρακαλούνται οι Α.Σ. αν χρειαστεί να συνδράμουν μέσω των Ε.Κ.Σ. και να διευκολύνουν οικονομικά τη συμμετοχή των παιδιών.

 

Για τη συμμετοχή των παιδιών στη δράση, απαιτούνται:

 

  • Η δήλωση των συμμετοχών Προσκόπων, Ενηλίκων Στελεχών και Ενωμοτιών κάθε Ομάδας για τη νέα ημερομηνία πραγματοποίησης της εκδρομής από τους Α.Ο.Π. το αργότερο μέχρι τη Μ. Τετάρτη 24 Απριλίου
  • Η συμπλήρωση και υπογραφή από το γονέα / κηδεμόνα της Δήλωσης Συμμετοχής Προσκόπου. Οι Α.Ο.Π. θα συγκεντρώσουν τις Δηλώσεις Συμμετοχής των Προσκόπων τους, τις οποίες θα παραδώσουν στην Αρχηγό της εκδρομής κατά την αναχώρηση.
  • Η καταβολή από τους Α.Ο.Π. των χρημάτων για τις συμμετοχές Προσκόπων και Βαθμοφόρων κάθε Ομάδας στον διαχειριστή της δράσης Νίκο Χρονόπουλο μέχρι την Πέμπτη 2 Μαΐου.

 

Παρακαλώ τους Α.Ο.Π. να μεριμνήσουν για τα παραπάνω και να είναι σε επικοινωνία με την Αρχηγό της εκδρομής για τον καλό συντονισμό της δράσης.

 

 Σας περιμένουμε όλους!

 

Συνημμένα:

Ανακοίνωση Αναβολής διήμερης εκδρομής κλάδου Προσκόπων ΠΕ Αθηνών

Δήλωση Συμμετοχής Προσκόπου – ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

Πρόγραμμα Συγκεντρωτικό – Εκδρομή Κλάδου Προσκόπων στη λίμνη Δόξα ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

Φάκελος ΑΟΠ – Εκδρομή Κλάδου Προσκόπων στη Λίμνη Δόξα ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

 

Tags: